Belle Eurasier 1 år gammel hurra....

Den 27-03-2002
Jubiii jeg er 1 år gammel... og ved i hvad jeg har fået fødselsdagskort fra besserne....
Fødselsdagskort fra Besserne og far Chandor og Mor Abby


Plejefar har nu været en del igennem og er begyndt at få en MASSE piller mod bakterier i tarmene og noget smertestillende, så nu er der lidt mere liv i ham...
Jeg har fået presset ham til at tage lidt billeder nu hvor forårs solen endelig er kommet frem...
Mig louise og mor Annette Cecilia og Pierre kom lige forbi... Yaho en pind Gnave gnave en dejlig gave...
Men det bliver for meget at ligge i solen - så jeg napper lige en gren fra busken Hvad glor du på ... Det her er Båre Dejly
Jeg skal fælde træer ska jeg ... jeg har stjålet den fra Louises Farmor og hun får den ikke tilbage for jeg er en Eurasier.. Mig og Louise ude og nyde solen. men jeg har ikke tid til at lege med Louise for jeg vil heller gnave Eurasier og blommetræes grene passer godt sammen. Det er så varmt at min tunge falder ud... Puhaa det var hårdt at gnave ... så nu vil jeg slappe lidt af. Hov kommer der nogle ?
Det går lidt bedre med plejefar, men nu skynder han sig at komme på arbejde ? Isteden for at bruge tiden lidt aktivt med mig ???...
Hmmm jeg må vist være efter ham...

Forleden havde plejefar været på hospitalet til noget lactose belastnings test og hans mave LARMEDE hele dagen, jeg tror den prøvede at fortælle mig noget jeg snusede og lyttede men jeg kunne ikke forstå hvad den sagde.
Ærgeligt for så kunne jeg jo sige hvad der var galt.
Den 22-04-2002
Øv. først den ene vej og så lidt tilbage for ham plejefar. Godt at mine "dyre"-læger har været meget bedre, end dem der ser på plejefarmand.
Nå men nok om ham, jeg har det stadig godt og der er forår i luften igen...
Det er dejligt at ligge i haven - lytte efter fuglene der synger. Man kan jo også altid få tiden til at gå med at jage dem lidt hvis de skulle lande på min græsplæne.
Det har også været tid til at skifte vinterpels. Så jeg har flere gange ud over normalen fået kærlig behandling med børster og hundekikse-ros.
Ja jeg ligger og venter på næste tur med børsten. Åhh - kommer alt den fine pels fra mig...
Det er ellers lækkert at få ordnet pelsen - især nakke og hals og jeg ligger næsten og falder i søvn.
Værst er det nok på mine "skinker" haser og bagdelen, det har jeg alstå stadig ikke vænnet mig helt til, selv om de har øvet sig hver week-end.
Nå men dejligt er det at solen nu titter frem, og med mindre pels og et nyt år har jeg fået mere energi.
Skal vi lege ta'fat Se om du kan fange mig.. ellers gemmer jeg mig bare..
Louise's farmor er også meget flink til at gå tur med mig - hun har nemmerlig feriefri, og Louise's farfar leger med mig i haven. Dejligt tak.
Jeg er også rigtig god til at spring nu. De to små hække der står er lidt højere end mig men selv om de står en lille meter fra hinanden så tager jeg dem BEGGE i et spring.
De har prøvet at tage billede af det men jeg er for hurtig og så er der kun kommet billeder af mig ved, og ikke på vej over, hækken.
Louise's morfar troede slet ikke at jeg kunne hoppe så langt, det har jeg nu kunne et stykke tid og de taler alle sammen om at jeg sikkert vil kunne hoppe over hegnet hvis jeg ville.
Det er nu sjovere at stå og se over og vente på folk der kommer forbi og tale lidt med dem. Bedst er det nu når postbudet kommer.
Postbud kommer du nu...
Jeg kan slet ikke tåle at se en i rød jakke, så tror jeg at det er postbudet.

Nej ved i nu hvad - medens (pleje-) far har været syg og for nylig er der blevet ansat en programmør i samme firma som far arbejder i.
Tænk, de venter nu på at skulle have en Eurasier fra Kærlunde Gård. Det er jo min rigtige far Chandor's barndomshjem.
Så ud over at jeg kan se mine søskende får jeg måske lejlighed til at møde og lege med en fætter/kusine eller grandfætter/kusine.. sjovt...
Hvor er verden lille. Selv om den ser stor ud for mig.

Fortsæt og se min dagbog, nu hvor jeg er blevet 1 år og 1 måned (13 måneder ialt) gammel ...
eller vær velkommen til at muntre dig med de tidligere sider i min dagbog.
Se min fader Chandor og moder Abby hos Kennel Dansk Eurasier Team

Webring for danske hundesider

Nęste

Tilmeld side

Liste


Tilbage
Exit

Næste